
ПОРЯДОК РОБОТИ ПРЙМАЛЬНОЇ КОМІСІЇ
Понеділок – п`ятниця з 8.00 до 17.00 годин
Субота з 9.00 до 13.00 години
Неділя – вихідний.
КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ
телефон: (05356) 3-54-58; (066)5163339
електронна пошта: lmtkpdaa@ukr.net
СУПУТНІ ДОКУМЕНТИ
- ПРАВИЛА ПРИЙОМУ
- ПЛАН РОБОТИ ПРИЙМАЛЬНОЇ КОМІСІЇ
- НАКАЗ ПРО СТВОРЕННЯ ПРИЙМАЛЬНОЇ КОМІСІЇ
- ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРИЙМАЛЬНУ КОМІСІЮ
- ПОЛОЖЕННЯ ПРО АПЕЛЯЦІЙНУ КОМІСІЮ
- РОЗКЛАД ПРОВЕДЕННЯ ВСТУПНИХ ВИПРОБУВАНЬ
- ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ СПІВБЕСІДИ
- ВИМОГИ ДО МОТИВАЦІЙНИХ ЛИСТІВ
- СТРОКИ ПРИЙОМУ ЗАЯВ ТА ДОКУМЕНТІВ, КОНКУРСНОГО ВІДБОРУ ТА ЗАРАХУВАННЯ НА НАВЧАННЯ
- НАКАЗ ПРО ЗАПОБІГАННЯ ТА ВИЯВЛЕННЯ КОРУПЦІЇ ПІД ЧАС ВСТУПНОЇ КАМПАНІЇ
- ПОЛОЖЕННЯ ПРО ЗАПОБІГАННЯ ТА ВИЯВЛЕННЯ КОРУПЦІЇ ПІД ЧАС ВСТУПНОЇ КАМПАНІЇ
НОВИНИ ПРИЙМАЛЬНОЇ КОМІСІЇ
- ОБСЯГ ДЕРЖАВНОГО ЗАМОВЛЕННЯ - 2024
- Додаткові бали нараховані слухачам підготовчих курсів - 2024
- Результати випускного екзамену слухачів підготовчих курсів - 2024
- РЕЗУЛЬТАТИ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ УСНОЇ СПІВБЕСІДИ З МАТЕМАТИКИ ОПП Експлуатація та ремонт обладнання (9 кл)
- РЕЗУЛЬТАТИ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ УСНОЇ СПІВБЕСІДИ З МАТЕМАТИКИ ОПП Зберігання і переробка зерна (9 кл)
- РЕЗУЛЬТАТИ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ УСНОЇ СПІВБЕСІДИ З МАТЕМАТИКИ ОПП Бродильне виробництво і виноробство (9 кл)
- РЕЗУЛЬТАТИ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ УСНОЇ СПІВБЕСІДИ З МАТЕМАТИКИ ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів (9 кл)
СПИСКИ ЗАРАХОВАНИХ ВСТУПНИКІВ
- СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Бродильне виробництво і виноробство (9 кл)
- СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Зберігання і переробка зерна (9 кл)
- СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів (9 кл)
- СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Експлуатація та ремонт обладнання (9 кл)
- СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Бродильне виробництво і виноробство (9 кл платне)
- СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Зберігання і переробка зерна (9 кл платне)
- СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів (9кл платне)
- СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Експлуатація та ремонт обладнання (9 кл платне)
- СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Бродильне виробництво і виноробство (11 кл)
- СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Зберігання і переробка зерна (11 кл)
- СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів (11 кл)
- СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Експлуатація та ремонт обладнання (11 кл)
- СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Бродильне виробництво і виноробство (ПТУ)
- СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів (ПТУ)
- СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Експлуатація та ремонт обладнання (ПТУ)
- СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Бродильне виробництво і виноробство (11кл заочне)
- СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Зберігання і переробка зерна (11кл заочне)
- СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Експлуатація та ремонт обладнання (11кл заочне)
- СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Бродильне виробництво і виноробство (ПТУ заочне)
- СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Зберігання і переробка зерна (ПТУ заочне)
- СПИСОК ВСТУПНИКІВ ЗАРАХОВАНИХ ОПП Експлуатація та ремонт обладнання (ПТУ заочне)
ПРОГРАМИ ВСТУПНИХ ВИПРОБУВАНЬ
1. Для вступників, на основі повної загальної середньої освіти:
2. Для вступників, на основі базової загальної середньої освіти:
3. Для вступників, на основі ОКР Кваліфікований робітник:
ПРИМІТКА!!! Всі інші нормативні документи знаходяться у розділі НОРМАТИВНО-ПРАВОВА БАЗА.