ВСП "Лохвицький механіко-технологічний фаховий коледж
Полтавського державного аграрного університету" 

Круглий стіл “Підготовка фахівців для харчової галузі: гармонізація ринку праці та ринку освітянських послуг”

4 квітня 2025 року викладачі циклової комісії технологічних дисциплін, а також завідуючі відділеннями ВСП “Лохвицький механіко-технологічний фаховий коледж Полтавського ДАУ” взяли участь о проведенні круглого столу “Підготовка фахівців для харчової галузі: гармонізація ринку праці та ринку освітянських послуг”. Організатор круглого столу Державна установа “Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти”. В роботі круглого столу взяли участь представники закладів передвищої освіти із спеціальності 181 Харчові технології, роботодавці та інші зацікавлені особи.

Заступник директора з навчальної роботи ВСП “Лохвицький механіко-технологічний фаховий коледж ПДАУ”, голова фахового методичного об’єднання із спеціальності 181 Харчові технології – Вікторія МІРОШНИК виступила з цікавою доповіддю на тему “ФМО – пріоритетні завдання та шляхи їх вирішення щодо поліпшення підготовки методичного забезпечення спеціальності 181 Харчові технології”.

Хочеться щиро подякувати НМЦ за організацію такого цікавого заходу. Побажати всім творчих успіхів, наснаги у нашій нелегкій праці.

Крокуємо разом до ПЕРЕМОГИ!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *