Фініш практики – старт професійного шляху!
🚗З квітня по липень наші здобувачі освіти спеціальності G13 Харчові технології за освітньо-професійною програмою Бродильне виробництво і виноробство проходили виробничу практику на провідних підприємствах галузі. Практика проходила на таких підприємствах: ПрАТ «Фірма «Полтавпиво», ПрАТ «ОБОЛОНЬ» та інших підприємствах харчової промисловості.
😊За час проходження виробничої практики здобувачі освіти змогли:
– закріпити теоретичні знання на реальному виробництві;
– відчути відповідальність за кожен етап технологічного процесу;
– попрацювати з сучасним обладнанням та стандартами якості.
📌 17 вересня у ВСП «Лохвицький механіко-технологічний фаховий коледж ПДАУ» відбулися захисти звітів здобувачів освіти груп Т-41б та Т-41п, де практиканти презентували результати своєї роботи, ділилися новими ідеями й власними спостереженнями.
👏 Щиро дякуємо всім підприємствам за співпрацю та підтримку, а нашим студентам – за старанність, допитливість і професійну зрілість! Бажаємо нових досягнень і впевненого кроку у майбутню професію.