ВСП "Лохвицький механіко-технологічний фаховий коледж
Полтавського державного аграрного університету" 

Навчально-практична конференція

Навчально-практична конференція

В рамках тижня технолога і механіка за спеціальностями в ВСП «Лохвицький механіко-технологічний фаховий коледж Полтавського ДАУ» була проведена навчально-практична конференція по підведенню підсумків виробничої практики здобувачів освіти спеціальності G13 Харчові технології (ОПП Бродильне виробництво і виноробство, Зберігання і переробка зерна, Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів) і G11 Машинобудування (ОПП Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва).

В конференції прийняли участь здобувачі освіти 3-4 курсів цих спеціальностей, викладачі коледжу, представники підприємств.

З цікавою інформацією і презентаціями про підприємства харчової і переробної промисловості, які є базами практики, виступили студенти коледжу: Волох О. (ПрАТ «ОБОЛОНЬ»), Гончаренко М., Лисенко А., Іщенко Д. (ПрАТ «Фірма «Полтавпиво», механіки), Мельник Є., Пугач Д., Гаєнко О., Гринько А. (ПрАТ «Фірма «Полтавпиво», технологи), Леханова Є., Дерев’янко А. (ТДВ «Червонозаводський хлібозавод»), Андрієнко Д. (УАСП ТОВ «КАІС», механіки), Квашина В. (УАСП ТОВ «КАІС» технологи), Пугач С. (сироварня ОСГ «Бараново» ФОП Лепей Р.В.

Під час конференції виступили представники підприємств: фахівець з розвитку персоналу ПП «ЛУБНИМАШ Варвара ГОНЧАРЕНКО, фахівець по роботі з персоналом ПрАТ «МХП» «Андріяшівський елеватор» Надія КРИВОГУЗ, менеджер з персоналу компанії ТОВ «Перша Приватна Броварня» Олена ШМІГОЛЬ. Вони презентували свої підприємства, в онлайн-спілкуванні ознайомили здобувачів освіти з можливостями та умовами їхніх підприємств по організації і проходженню виробничої практики та з можливостями подальшого працевлаштування випускників коледжу, запросили студентів, випускників, викладачів до співпраці.

Конференція ще раз підтвердила, що тільки співпраця з підприємствами дозволить студентам застосувати свої теоретичні знання на практиці, набути виробничі вміння і навики та стане успішним стартом для їхньої професійної кар’єри.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *